header
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Gebo Unifix Maxi

Mit érdemes tudni a Maxi-ról:

Víz- és gázvezetékcsövek tömítésére és kötésére használható (Figyelem! Csak épületen kívüli gázvezetékek esetében!).

Nemesacél palástjavítóink 100%-ban AISI 304-hez hasonló 1.4301 (V2A) nemesacélból készülnek, és eltört, megrepedt vagy porózus csövek gyors és tartós javítására szolgálnak. Olyan helyekre, ill. esetekre, ahol általában nagyobb tartósság szükséges (tisztítóberendezések, vegyipar, megnövekedett klorid tartalom), a Maxi-t V4A (AISI 316L) minőségű nemesacél kivitelben is kínáljuk.

A szárakat a palástjavítóhoz hegesztettük, vagyis csak a nemesacél híd mozgatható. A szerelés alatt tehát sohasem kell a nemesacél palástjavítót részeire szedni, így a munka során egyetlen alkatrész sem veszhet el.

Rendszerint minden terméket vízhez való EPDM tömítéssel látunk el, de rendelésre gázhoz való (DIN DVGW szerint ellenőrzött) NBR vagy viton tömítéssel is szállítjuk termékeinket.

A megfelelő Maxi kiválasztása…

A mellékelt táblázat alapján meghatározható, hogy mely méretekhez kell egy, két vagy három oldalon feszített Maxi-t használni.

 

 

 
…a megfelelő hosszban:  

A palástjavító megfelelő hosszának meghatározásához adja össze a sérülés méretét (A) és a cső átmérőjét (B)! PE csövek esetén az összeghez adja hozzá a számított érték 50%-át! Ha lehetséges, PE csövek esetében javasoljuk a támasztópersely használatát (csak kettévágott csövek esetében lehetséges).

 

Nyomásfokozatok:

A megengedett nyomásfokozatok a cső fajtája és külső átmérője, a sérülés, valamint az egy-, vagy többrészes palástjavító használatának függvényében változnak.

Használható:

acélcsőhöz, öntvénycsőhöz, duktil öntvénycsőhöz, forrcsőhöz, nemesacél csőhöz, vörösréz csőhöz, szálerősítésű cementcsőhöz; hidegvíz esetében: PE csőhöz és PVC csőhöz

Hőmérsékletek: 

víz 90 ºC-ig, gáz -5 és + 50 ºC között

Maxi 1


Maxi 2


Maxi 3


Maxi különböző leágazásokkal


Maxi karimás leágazással


Keresés
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Újdonságok
Kérdések?

Az Ön kapcsolattartója:

Forródrót: +36 1 445 1760