header
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Cégünkről

Feltalálók vagyunk …

… immár 1936 óta. Akkor fejlesztettük ki és szabadalmaztattuk ugyanis azt a terméket, amely mind a mai napig meghatározó a Gebo vállalatcsoport forgalmának alakulásában. Ez pedig nem más, mint a temperöntvényből készült szorítógyűrűs gyorscsatlakozó, amely acélcsövek hegesztés és menetvágás nélkül történő összekötését teszi lehetővé. Termékünk márkaneve – Gebo – az épületgépészetben több mint 70 éve fajtanévként használt, és egyet jelent az időkímélő és költségtakarékos szereléssel.

Nemzetközi vállalatcsoport vagyunk …

… saját társaságokkal

Németországban, 

Spanyolországban, 

Olaszországban, 

Franciaországban, 

Lengyelországban (termelés és értékesítés), 

Csehországban, 

Észtország, 

Magyarországon és

Oroszországban. 

A schwelmi székhelyű németországi vállalat központként működik, és mint ilyen, felelősséggel tartozik a teljes Gebo csoport stratégiai irányításáért. A műszaki vezetés, amely magában foglalja a termelésirányítási, termékfejlesztési, engedélyezési és minőségbiztosítási területet, szintén Németországban található. 

A lengyelországi Gebo Technika társaságnak – termelőüzemként – az egész Gebo csoport szempontjából különleges szerep jut. Ő a Gebo csoport szíve. Mind a Gebo Armaturen GmbH, mind pedig a Gebo Technika mint termelőüzem DIN-ISO-9001:2008 minősítéssel rendelkezik.  

A termékportfólió állandó bővítése, a kifogástalan minőség, a jó ötletek és a kompetencia, illetve megbízhatóság egészséges keveréke tette a Gebo csoportot azzá, ami:

Egy családi vállalkozásként működő, erőteljes, egyre sikeresebb vállalat.

Tudatosak vagyunk …

Azt, hogy hogyan érzünk, gondolkodunk, és milyen motivációból cselekszünk, részletesen bemutattuk Gebozófia elnevezésű vállalati filozófiánkban. Olvassa el Ön is, érdemes!  

Ha szeretné, szívesen küldünk egy példányt belőle. 

 

Keressen bennünket a következő e-mail címen: info@gebo.hu

Az e-mail írásával elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Keresés
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Újdonságok
Kérdések?

Az Ön kapcsolattartója:

Forródrót: +36 1 445 1760